لازانیای ماهی
پنجشنبه, ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۲:۴۶ ق.ظ
» برای این پست آموزش طرز تهیه لازانیای ماهی خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم لازانیای ماهی
لازانیا | ۵٠٠ گرم |
ماهی | ٢۵٠ گرم |
سیر | ٢ حبه |
قارچ | ١٠٠ گرم |
پنیر پیتزا | ٢۵٠ گرم |
سبزی معطر | ١٠٠ گرم |
آب نارنج | ٣ قاشق سوپخوری |
نمک، فلفل سیاه، روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه لازانیای ماهی
با آموزش طرز تهیه لازانیای ماهی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم.
- برای تهیه لازانیای ماهی ابتدا بایدلازانیا را درون آبجوش و نمک بریزید و به مدت ۸ دقیقه صبر کنید تا لازانیا در آب در حال جوش نرم شود.
- بعد از این مدت لازانیا را آبکش کنید و مقداری آب سرد روی آن بریزید تا ورقه ها به هم نچسبند.
- ماهی ها را به تکه های کوچک خرد کنید و با نصف لیوان آب و آب نارنج و مقدار کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا ماهی پخته شود.
- سبزی معطر و سیر له شده را به ماهی ها اضافه کرده و در اواخر پخت قارچ خرد شده و فلفل و نمک را اضافه کنید.همچنین بخوانید: دستور طرز تهیه همبرگر خانگی با سه روش رژیمی ، با گوشت و سویا
- ظرف مخصوص لازانیا را با مقداری روغن چرب کنید و یک لایه لازانیا کف آن بچینید. سپس یک لایه از مخلوط ماهی روی ورقه ها بریزید و یک لایه پنیر پیتزا روی ماهی بریزید.
- این کار را تا تمام شدن مواد و ورقه های لازانیا انجام دهید. ظرف لازانیا را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر ها طلایی شوند.
آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لازانیای ماهی خوشمزه و عالی
- ۹۷/۰۷/۰۵